Inschrijven

De inschrijving voor de Tour d'Utrecht op zondag 2 juli 2023 is tot vrijdag 30 juni 23:59 uur geopend! Verzamel jouw fietsmaten en schrijf jullie zo snel mogelijk in! Wil jij volledig op de hoogte blijven over de Giro d'Utrecht? Klik dan hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. 

LET OP: Denk jij nou zondagochtend 2 juli: ik wil tóch nog meedoen! Dat kan ook zonder voorinschrijving. Kom dan naar de startlocatie en meld je bij de inschrijfbalie. Een dagdeelname is wel duurder dan een voorinschrijving, dus je kan je beter nu inschrijven om geld te besparen.

Tarieven

       
     
Super Early Bird
Early Bird
Regulier

            

70 km RTV Utrecht-toertocht
€20,00 €22,50 €25,00
100 km vrije toertocht
€22,50 €25,00 €27,50
130 km vrije toertocht
€25,00 €27,50 €30,00
160 km vrije toertocht
€27,50 €30,00 €32,50
Dikke banden race gratis  gratis gratis

Groepskorting
Doe je mee in groepsverband en koop je minimaal 10 tickets (in één bestelling)? Dan krijg je 10% korting op alle bestelde tickets! Het combineren van verschillende soorten tickets is mogelijk.
Borg stuurbordje
Tijdens jouw inschrijving zal je €4,- borg betalen voor het stuurbordje. Dit heeft te maken met duurzaamheid, zodat de stuurbordjes herbruikt kunnen worden. Na de finish krijg je de borg terug zodra je je stuurbordje inlevert, dit kan op verschillende manieren. Je kan dit doen door het te doneren aan KWF Kankerbestrijding, het in te ruilen voor een comsumptie of door een terugbetaling.

Ben je lid van de NTFU?

Dan ontvang je €3,00 korting op je inschrijving voor de Tour d'Utrecht. Kies in het inschrijftraject voor het NTFU-tarief en vul verderop je lidnummer in!

Kies jouw afstand

Onze partners

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen