Wielerkleding

WIELERSHIRT TOUR D'UTRECHT 2024

Wil jij van top tot teen in de stijl van de Tour d'Utrecht aan de start verschijnen op zondag 7 juli 2024? Op deze pagina lees je meer over de wielerkleding die we tijdens de inschrijving los én in combinatie met een ticket verkopen.

Duurzaam wielershirt

We zijn op dit moment vergevorderd in het proces om voor de Tour d'Utrecht een duurzaam wielershirt te ontwikkelen. Dit shirt wordt gemaakt van het GreenSoul materiaal dat bestaat uit petflessen uit de Italiaanse zee. Gemiddeld zijn er per shirt 7 a 8 petflessen nodig. Het knallende wielershirt is tijdens de inschrijving bij te bestellen voor €50,-.

Wielerbroek

Naast het wielershirt bieden wij ook een duurzame wielerbroek aan. De wielerbroek heeft een neutraal zwart ontwerp, zodat de broek bij al jouw wieleroutfits past! De broek is optioneel bij te bestellen tijdens jouw inschrijving voor €74,50 euro.
Het shirt kan op zondag 7 juli 2024 op het startterrein worden opgehaald bij de daarvoor ingerichte marktkraam. Let op: Heb je bij jouw inschrijving ook kleding van de Giro d'Utrecht en de Vuelta a Utrecht besteld, dan haal je die kleding op de dag van dat evenement op bij de startlocatie. 

Kies de juiste maat

Het Tour d'Utrecht wielershirt is uniseks. Om de juiste maat te bepalen dien je het breedste gedeelte van je borstomvang (B) te meten en het breedste gedeelte van je heupomvang (H). Bekijk de maattabel van onze kledingleverancier Yarn Cyclingwear hieronder om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt.

Vind je een wielershirt al snel te strak of te kort? Bestel dan een maat groter dan de maattabel aangeeft.

We hebben slechts een beperkte voorraad van de wielershirts. Het is daarom niet altijd mogelijk om het shirt te ruilen voor een grotere of kleinere maat.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen